Olimpiada Kombëtare

 

Konsultoni këtu rezultatet e Olimpiadës X Kombëtare të Matematikës dhe të Formimit të Përgjithshëm të organizuar nga shkolla "Udha e Shkronjave".

Për të konsultuar rezultatet e Olimpiadës së Tiranës klikoni këtu.

 

arturshkurti@gmail.com